ca-ESes-ESen-GB
    
OliCatala DOGarrigues DOProtegida ENAC
Reconeixement al projecte 'Garrigues Emprèn', en què hi participa la Cooperativa de Vinaixa

L'empresa Garrigues Emprèn, formada per la Cooperativa de Vinaixa, la Cooperativa d'Arbeca, la Cooperativa de Bovera, la Cooperativa de Juncosa, el celler Mas Blanch i Jové i el celler Vinya ls Vilars, ha estat guardonada aquest passat mes de novembre amb un dels premis Als Millors Projectes Empresarials, que concedeix la Diputació de Lleida cada any. 

 

Concretament, 'Garrigues Emprèn' va rebre el premi al Projecte Innovador, que va recollir la presidenta de la Cooperativa del Vinaixa, Teresa Gallart. 

'Garrigues Emprèn' compta amb un lloc de venda: 'Garrigues, Colors i Emocions', instal·lat en el Mercat de la Concepció de Barcelona, on les diferents cooperatives participants hi exposen i venen els seus productes sorgits de la terra. Compta amb el suport del Consell Comarcal de les Garrigues.

 

La Cooperativa inicia la temporada del nou oli 2015-2016

La Cooperativa del Camp de Vinaixa ha començat ja la recollida de les olives, dins la campanya 2015-2016.

Els socis ja estan portant les olives a la Cooperativa del Camp, per a l'elaboració de l'Oli Verge Extra d'aquesta temporada, d'una excel·lent qualitat, tant per l'excel·lència del fruit, com també del procés de producció.

A l'Agrobotiga de la Cooperativa del Camp ja hi podeu trobar el nou oli verge extra, en el següent horari de venda:

De Dilluns a Dissabte, de 9h a 13h i de 15h a 19h i els diumenges, de 10.30h a 13.30h. 


Programa de la Fira de l'Oli i la Pedra 2015

En aquest enllaç podeu consultar el programa de la Fira de l'Oli i la Pedra 2015:

 

CONSULTEU EL PROGRAMA

 

La Cooperativa del Camp fa el salt a Barcelona

La Cooperativa del Camp de Vinaixa fa el 'salt' a Barcelona situant un punt de venda dels seus productes a la parada 'Garrigues, Colors i Emocions', dins del Mercat de la Concepció.

 

Es tracta d'una botiga de productes de les Garrigues, on es podrà adquirir el nou oli verge extra de la Cooperativa del Camp, entre d'altres productes de màxima qualitat: Vi, cava, fruits secs, mel, olives, lots de nadal, etc.

 

 

En aquest projecte, la Cooperativa de Vinaixa hi participa conjuntament amb Vinya els Vilars, el celler Mas Blanch i Jové i les cooperatives d’Arbeca, Juncosa i Bovera, endegant així un grup empresarial, Garrigues emprèn, que compta amb la col•laboració del Consell Comarcal de les Garrigues. També, entre d'altres objectius, servirà per a promocionar els actius turístics, culturals, econòmics… de la comarca i donar a conèixer i vendre una mostra dels productes de qualitat produïts a les Garrigues mitjançant una botiga instal•lada al Mercat de la Concepció de Barcelona.

La presentació de la botiga va comptar amb la presència del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, així com d'altres autoritats del territori. També, la presidenta de la Cooperativa del Camp, Teresa Gallart. 

 


 

 

A 'la Cooperativa' estrenem l'Oli de Verge Extra i et fem 'lots de Nadal' a mida

A la Cooperativa del Camp de Vinaixa ja tenim el nou Oli d'Oliva Verge Extra, el de la temporada 2014-2015. 

Durant aquests dies, l'activitat a les nostres instal·lacions no s'atura i continuem amb el procediment de transformar amb el millor oli, les olives que els nostres socis ens porten directament de les terres garriguenques. 

A més a més, et preparem també lots i cistelles de Nadal al teu gust. Només cal que ens les demanis! 

 

La Cooperativa, al 'Mercat de Mercats 2014'

 

De nou, aquest 2014 torna Mercat de Mercats,  una fira de la gastronomia iniciativa de l’Institut de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Enguany, dedicada a la cuina del país, amb productes de proximitat, amb la cuina catalana com a protagonista.

 

Com els últims anys, Mercat de Mercats té lloc a l'avinguda de la Catedral. Aquest any, els dies de la fira són: 17, 18 i 19 d'octubre. Però l'horari canvia: de les 12 a les 21.30 hores el primer dia de la fira, de les 11 a les 21.30 hores el dissabte dia 18 i de les 11 a les 21 hores l'últim dia.

La Cooperativa del Camp de Vinaixa hi participarà amb un estand (el número 32), en l'apartat de 'Productors'.
 

En teniu més informació en aquest enllaç: http://somdemercat.cat/ca/mm_paradistes2014

Vinaixa celebra el 30 de març la 11a Fira de l’Oli i la Pedra

El poble de Vinaixa celebrarà el diumenge 30 de març la 11a edició de la Fira de l’Oli i la Pedra. Els actes començaran, però, el dissabte dia 29 amb una caminada popular i un esmorzar pels participants. Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç:  Fira de l'oli i la pedra 2014 

Comença la campanya amb l'oli nou

La Cooperativa de Vinaixa ha iniciat la campanya de recol·leció de les olives i l'elaboració del nostre preciat oli verge extra amb Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues, així com de l'oli verd, extret de les primeres olives més verdes i d'un gust més fort i peculiar.

 

A diferència de l'any anterior, la campanya 2013-2014 es preveu que sigui bona, ja que malgrat la sequera que van patir les oliveres en un primer moment, les pluges del setembre van contribuir a l'òptima maduració del fruit i l'oliva ha arribat a un punt idoni que fa que el nostre oli encara sigui més exquisit.

 

En aquest sentit, la Cooperativa de Vinaixa segueix fidel als seus principis d'elaboració natural d'un oli d'oliva de màxima qualitat, regulat pels rigorosos controls de la Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues (Certificació ENAC nº 102/C-PR242), molt beneficiós per a la salut -com molts estudis científics ja demostren- i amb un sabor immillorable.

 

Us informem que durant els primers dies del mes de desembre ja podreu trobar a l'Agrobotiga de la Cooperativa de Vinaixa l'oli nou d'aquesta temporada, degudament envasat. Us convidem a visitar-nos i així poder gaudir també de veure com s'està elaborant aquest producte nostre tant preuat. O bé, si ho preferiu, també podeu fer-nos arribar les vostres comandes a través del telèfon 973 175 309, el correu electrònic info@cooperativadevinaixa.cat o compimentant el FULL de COMANDA que trobareu en aquesta pàgina web.

 

Us servirem els nostres productes directament a casa vostra. 

La fira de l'oli i la pedra, el 30 de març de 2014

El diumenge 30 de març tindrà lloc la XI Fira de l'Oli i la Pedra de Vinaixa, que inclourà, entre d'altres actes, l'habitual esmorzar popular de la Cooperativa, on podreu tastar el nou oli amb torrades de pa de Vinaixa i carn a la brassa.

 

En els propers dies podreu consultar el tríptic informatiu sobre aquesta celebració popular.

 

En aquest enllaç podeu consultar l'àlbum de fotografies de la Fira de l'Oli i la Pedra de 2013.

La cooperativa, present a les principals fires del sector
La Cooperativa del Camp de Vinaixa va participar els dies 18, 19 i 20 d'octubre a la Fira Mercat de Mercats, una mostra de la gastronomia catalana de qualitat que té lloc a la Plaça de la Catedral de Barcelona. La Cooperativa ja fa quatre anys que participa en aquesta mostra gastronòmica.