Condicions de venda

COOPERATIVA DE VINAIXA, es reserva el dret a deixar de facilitar l’accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts a la web per motius de disponibilitat, temporalitat o modificacions en l’assortiment de productes en el servei de venda online.

PREUS DELS PRODUCTES

Els preus dels nostres productes inclou el seu respectiu impost I.V.A. i estan especificats a la web cooperativadevinaixa.cat apartat.

En tot moment, COOPERATIVA DE VINAIXA vetllarà per disposar de preus actualitzats a la pàgina web i en les aplicacions per a dispositius mòbils. No obstant això, en determinats casos els preus dels productes publicats en la web cooperativadevinaixa.cat podran mostrar variacions enfront dels preus dels productes en els comerços físics.

POLÍTICA DE SUBSTITUCIONS

 COOPERATIVA DE VINAIXA ofereix als seus clients dues opcions per als casos en què algun o diversos dels productes sol·licitats pel client no es trobin en estoc.

  • Opció 1: “No comprar el producte si no està disponible”. En aquest cas, es procedirà a la devolució corresponent a l’import pagat dels productes no disponibles.
  • Opció 2: “Rebre una trucada que ofereixi alternatives”. En aquest cas, es trucarà per informar dels productes no disponibles i que es poden reemplaçar per d’altres existents. Es procedirà a la devolució o càrrec  segons correspongui de la diferència.

COST ENVIAMENT

Els preus dels productes no inclou l’enviament a domicili.

Les despeses d’enviament s’hauran de sumar a l’import total de la compra, i a càrrec del client. En compres superiors a 60 litres l’enviament serà gratuït.

FORMA DE PAGAMENT

El mitjà de pagament possible són la targeta bancaria, transferència bancaria o PayPal.

Com a moneda, només s’accepta l’EURO.

ENTREGA

Els productes s’enviaran a l’adreça que el client hagi indicat en el procés de la comanda.

S’ha de tenir en compte que les entregues són efectuades una vegada per setmana, per la qual cosa, el temps d’entrega pot variar en funció del dia que s’hagi emes l’encàrrec.

Els terminis de lliurament es respectaran sempre que no hi hagi condicions imprevistes o extraordinàries de força major que puguin modificar-ho, la qual cosa es comunicarà al client.

COOPERATIVA DE VINAIXA es reserva el dret a cancel·lar qualsevol comanda quan ho consideri oportú, comunicant al Client i justificant la decisió de no servir la comanda per causes alienes a la seva voluntat o de força major, com poden ser accidents de tràfic, climatologia adversa o robatoris del transport o de les mercaderies. En aquest casos, donarem opció al client a rebre una nova comanda similar tan aviat es solucionen les causes alienes.

La validació de la comanda per part de l’usuari suposa expressament el coneixement i acceptació de les condicions generals de contractació publicades en aquesta web com a part de la celebració del contracte.

DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS

Les opcions que accepta l’empresa com a devolució són sí:

1) El producte està defectuós o ha estat fet malbé durant el transport (caldrà indicar la incidència al transportista en el moment de rebre la comanda).

2) Producte en mal estat.

El temps que disposa per la devolució és un termini de 7 dies hàbils a partir del dia de la data de recepció del producte per part del client.

En cap circumstància l’empresa es farà càrrec dels productes que estiguin oberts o manipulats, on es vegi un ús prolongat del producte.

Pot contactar amb nosaltres a través del telèfon: 973 17 53 09 o via correu electrònic: info@cooperativadevinaixa.cat

L’horari d’atenció al client és el mateix d’obertura de les instal·lacions:

FEBRER A NOVEMBRE
Dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19h.
Dissabte de 9 a 13h.

DESEMBRE A GENER
Dilluns a dissabte de 9 a 13 i de 15 a 19h.

JULIOL I AGOST
TARDES TANCAT