La Cooperativa

Passat...

L’any 1920 neix una nova entitat sota el nom de Cooperativa del Camp de Vinaixa.
Al 1940 i gràcies la fusió dels sindicats EL PORVENIR i el Agrícola de Vinaixa, es funda la que avui en dia coneixem com La Cooperativa de Vinaixa SCCL.

Amb el pas del temps, els productors d’oli d’oliva arbequina verge extra, preveuen la necessitat de crear un segell de qualitat i d’origen que els diferenciï de la resta.

Aquesta proposta es converteix en realitat i és l’any 1975 quan s’inscriu la nostra cooperativa com una de les principals promotores i fundadores de la Denominació d’Origen Protegida de Les Garrigues.

Present...

De mica en mica, la cooperativa, amb molt esforç i treball, ha anat creixent fins actualment comptar amb unes collites anuals que, segons la temporada, oscil·len entre els 800.000 i 900.000 quilograms d’olives.

Actualment els productes els comercialitza a través de la seva Agrobotiga on es troben recent envasats. També es distribueix via sol·licitud per telèfon o correu electrònic, el qual l’entrega es realitza a la mateixa porta del domicili del client.

La cooperativa, en aquesta expansió natural i progressiva, ha anat més enllà, traslladant i oferint la seva gamma d’olis al Mercat de la Concepció de Barcelona, juntament amb altres productes de la terra.

Nosaltres

Actualment la Cooperativa de Vinaixa esta formada per:
– Sergi Clota Mur – President
– Arnau Carré Mor – Vicepresident
– Josep Mª Tarragó Aguiló – Secretari
– Miquel A. Sarrá Menor -Tesorer
– Pau Arbós Arqué – Vocal
– Martina garriga Garcés – Vocal
– Gerard Carré Garriga – Vocal